joi, 23 februarie 2012

Triptic

Multumita geniului termopanelor, e atat de liniste seara, incat imi pare ca aud ticaitul unui ceas din vecini. Inchid ceasul din bucatarie in camara, iar pe cel din sufragerie, intr-un dulap, dar aud in continuare pulsatia precisa a ceasului strain, ca si cum laptopului i-ar fi crescut o noua inima sau ceasul de mana ar fi capatat valente de pendula. Nu pot sa adorm decat cu dopuri in urechi - primul pas catre nevroza or what?
********
Pana si fiintele cele mai trufase au momente in care trebuie sa se supuna cuiva. Bunaoara, pisica mi se urca in pat in fiecare seara, de indata ce sting lumina, porneste motorul torsului si-mi cere cateva minute de scarpinat dupa urechi. Daca nu o bag in seama, imi impunge mana cu incapatanare, fortandu-si capul sub palma mea, pana cand incep alintarile pe care, de altfel, nu le suporta in niciun alt moment al zilei.
********
All silliness aside, Owen are, de saptamana asta, propria emisiune la radioul Universitatii din York! Tune in martea, la ora 15 GMT (17, ora Romaniei), pentru The Other Side si veti fi tratati cu adorabilul sau accent nord-englezesc, discutii sclipitoare despre clatite si o selectie muzicala care o sa va pacaleasca urechea ca e deja vineri dupa-amiaza. Pentru cei care sunt liberi atunci sau isi pot pacali seful ca lucreaza la fel de bine cu muzica in casti.

Niciun comentariu: