luni, 7 iunie 2010

Thanksgiving

Doamne, multumesc pentru vestile bune.
Si pentru fratele mai mare, care te scoate la plimbare sa consumi adrenaline rush-ul cauzat de vestile bune si te lasa sa te dai in leagan inversunat, o ora intreaga, pana ti se face rau de la stomac si se intuneca de tot; iti povesteste teoriile lui legate de extraterestri si justitie universala, aiurite si fara nici o legatura cu buncarele subterane unde guvernul american experimenteaza pe saturnieni; ca apoi sa-ti povesteasca despre fetele texane de care i-a placut in adolescenta; fratele caruia trebuie sa-i explici ca leaganele se pot da peste cap si ca pisicile fugite de-acasa numai rar se mai intorc; dar mai presus de toate, ii povestesti amintiri pe care nu le poate intelege, carti care nu vor fi publicate niciodata, proiectiile tale asupra fetilor frumosi lipsiti de poezie si dureri care inca nu s-au intamplat... cu atata sinceritate, de parca nu i-ai vorbi unui om, ci pustietatii. Poate ca a meritat sa plec atat de departe si sa fiu atat de singura ca sa gasesc un frate ca tine, Owen. A! si multumesc ca ai pus coji de oua pisate in jurul petuniilor mele, ca sa nu le mai manance melcii frunzele.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!